Med røtter fra gamle tradisjoner foredler vi våre fiskeprodukter under merkevarenavnet “Lundgubben”. Alle produkter foredles i våre lokaler ved Engersjøen i Engerdal, Innlandet. Vi er EFTA-godkjent, og kan selge til hele norge, samt eksport.
Sikkaviar
Sikrogn vaskes, skylles og renses for hånd for å oppnå den høyeste grad av renhet før den blir saltet, tørket og pakket i lekre små glass.


Produktinfo
GTIN: 7090048640019
EPDNr: 5645205
GTIN: 7090048640033
EPDNr: 5735402
GTIN: 7090048640026
EPDNr: 5645213
Sikrogn, salt
Næringsinnhold pr 100 g
Energi | 716 kJ / 171 kcal |
---|---|
Fett | 8 g |
hvorav mettede fettsyrer | 1,5 g |
hvorav enumettede fettsyrer | 2,1 g |
hvorav flerumettede fettsyrer | 3,6 g |
Karbohydrater | 8,4 g |
hvorav sukkerarter | 0 g |
Protein | 16,3 g |
Salt | 4 g |
Rakørret
Vår rakfisk modnes lenge ved lave temperaturer, noe som gjør at den fremstår mild og smøraktig selv om den kan karakteriseres som lagret. Med denne vant vi NM i rakfisk i Valudalen 2019, noe vi selvsagt er veldig stolte over.



Produktinfo
GTIN: 2389850400009
EPDNr: 5630249
Regnbueørret, salt, sukker
Næringsinnhold pr 100 g
Energi | 418 kJ / 102 kcal |
---|---|
Fett | 4 g |
hvorav mettede fettsyrer | 1,01 g |
hvorav enumettede fettsyrer | 1,45 g |
hvorav flerumettede fettsyrer | 1,37 g |
Karbohydrater | 0 g |
hvorav sukkerarter | 0 g |
Protein | 16,6 g |
Salt | 5 g |
Sikburger - etter a mor
Vi tok utgangspunkt i oppskrifta etter Sigrid Lund, mor til Erik Lund(Lundgubben). I tillegg har vi sett på flere oppskrifter fra lokaldistriktet, og etter å ha testet, prøvesmakt og justert litt her og der, har vi kommet frem til hvordan vi ønsker at vårt produkt skulle være.


Røkt fisk
Vi varmrøker både sik, ørret og røye, og disse finner du både som filet og hel fisk. Av sik er spesielt filet med pepper populært!


Gravet sik
Vi lager gravet sikfilet med salt, sukker og dill. Dette en en fantastisk delikatesse som passer utmerket med flatbrød og smør!


