Med røtter fra gamle tradisjoner foredler vi våre fiskeprodukter under merkevarenavnet “Lundgubben”. Alle produkter foredles i våre lokaler ved Engersjøen i Engerdal, Innlandet. Vi er EFTA-godkjent, og kan selge til hele norge, samt eksport.

Sikkaviar

Sikrogn vaskes, skylles og renses for hånd over 20 ganger for å oppnå den høyeste grad av renhet før den blir saltet, tørket og pakket i lekre små glass. 

Produktinfo

GTIN: 7090048640019
EPDNr: 5645205

GTIN: 7090048640033
EPDNr: 5735402

GTIN: 7090048640026
EPDNr: 5645213

Sikrogn, salt

Næringsinnhold pr 100 g

Energi 716 kJ / 171 kcal
Fett 8 g
hvorav mettede fettsyrer 1,5 g
hvorav enumettede fettsyrer 2,1 g
hvorav flerumettede fettsyrer 3,6 g
Karbohydrater  8,4 g
hvorav sukkerarter 0 g
Protein 16,3 g
Salt 4 g

Rakørret

Vår rakfisk modnes lenge ved lave temperaturer, noe som gjør at den fremstår mild og smøraktig selv om den kan karakteriseres som lagret. Med denne vant vi NM i rakfisk i Valudalen 2019, noe vi selvsagt er veldig stolte over. 

Produktinfo

GTIN: 2389850400009
EPDNr: 5630249

Regnbueørret, salt, sukker

Næringsinnhold pr 100 g

Energi418 kJ / 102 kcal
Fett4 g
hvorav mettede fettsyrer1,01 g
hvorav enumettede fettsyrer1,45 g
hvorav flerumettede fettsyrer1,37 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter0 g
Protein16,6 g
Salt5 g

Sikburger - etter a mor

Vi tok utgangspunkt i oppskrifta etter Sigrid Lund, mor til Erik Lund(Lundgubben). I tillegg har vi sett på flere oppskrifter fra lokaldistriktet, og etter å ha testet, prøvesmakt og justert litt her og der, har vi kommet frem til hvordan vi ønsker at vårt produkt skulle være. 

Røkt fisk

Vi varmrøker både sik, ørret og røye, og disse finner du både som filet og hel fisk. Av sik er spesielt filet med pepper populært!

Gravet sik

Vi lager gravet sikfilet med salt, sukker og dill. Dette en en fantastisk delikatesse som passer utmerket med flatbrød og smør!

Vår gründer Erik Lund "lundgubben" på Grüne Woche presenterer lokalmat for daværende Landbruks- og matminister Bård Hoksrud.